25. 4. 2023

Novinka pod lupou: Kawaisugi Crisis (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kawaisugi Crisis (Too Cute Crisis)
Žánr anime, komedie, sci-fi
Stanice Tokyo MX
Premiéra 7. 4. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Liza Luna je mimozemšťanka, která dostane za úkol prozkoumat Zemi, než ji zničí. Zpočátku celou planetou a zdejšími obyvateli hluboce opovrhuje. Pak se ale dostane do kočičí kavárny a zdejší roztomilí mazlíčci kompletně ukradnou její srdce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

U tohoto pilotu a celkově anime jsem si neuměla představit, o čem to tak zhruba bude. Po pár vteřinách mi přišlo, že půjde o nějakou kravinu. Ano, je to kravina, ale takovým komickým a roztomilým způsobem, že se nejen usmíváte, ale i onen díl užíváte.

Mimozemšťané před tím, než zničí planetu Zemi, vyšlou svého nejlepšího pracovníka na průzkum. Luna chce planetu zničit, dokud neobjeví kouzlo zvířat. Jako první jsou kočky, poté psy. A věřím, že postupně pozná i ostatní zvířata. Ať už pro domácí chov, jako jsou andulky, křečci nebo králíci. Toto anime je ideální pro dny, kdy se nedá nic dělat. Ale zřejmě si i najde ty, které toto bavit nebude. Za mě, anime šanci dávám, protože jsem se u tohoto pilotu bavila.

  • Luna
  • kočičí kavárna
  • kravina, na kterou se dá koukat a pobaví
  • ending
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Za seba by som tomuto anime určite dala priestor, pretože to vyzerá ako taká príjemná oddychovka, hoci...
před 54 týdny
Další články k tématu