11. 4. 2023

Novinka pod lupou: In Our Blood (ABC iView)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název In Our Blood
Žánr drama, hudební, minisérie
Stanice ABC iView (Austrálie)
Premiéra 19. 3. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut

Kdo?

Tvůrci Adriano Cappelletta
Hrají Tim Draxl, Matt Day, Jada Alberts, Nicholas Brown, Oscar Leal, Anna McGahan

O čem to je?

Čtyřdílné hudební drama inspirované radikální reakcí Austrálie na AIDS v 80. letech. In Our Blood vypráví příběh komunity, která se potýká s novou děsivou nemocí. S žádným lékem na dohled si uvědomují, že k přežití budou potřebovat něco skutečně radikálního, důvěru.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po nenápadném britském pokladu It's a Sin přichází se svou verzí začátků HIV a AIDS také Austrálie. Ta příběh pojala trošku jinak, více barevně a hudebně. Ale z mého pohledu na plné čáře vítězí Británie. Její minisérie byla plná emocí, tady na mě příběh působí jako vyprávěný přes tlusté sklo, nemůžu si k němu najít cestu.

Po pár dnech od odsledování ani pořádně nevím, co tam je vlastně za postavy. Upřímně se sama sobě divím, protože hudební dramata mám jinak moc ráda, tohle mi ale nesedlo. Raději si nebudu kazit zážitek a zůstanu u It's a Sin.

  • podle skutečnosti
  • hudba
  • neutkví v paměti
  • není tak zajímavě a emočně silně zpracováno jako podobně laděný It's a Sin
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu