27. 1. 2023

Novinka pod lupou: The Family Pile (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Family Pile
Žánr komedie
Stanice ITV
Premiéra 17. 1. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 21 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Dvě sestry po smrti rodičů vyklízí rodinný dům, aby ho mohli prodat, zatímco je navštěvují známí s různými motivy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hrozně moc ukecaný seriál, bohužel ne zrovna moc zábavnou formou a o to hůř, že všichni mají neskutečně otravné přízvuky, které mě nebavily poslouchat. Na to, kolik tam bylo postav, tak ve mně žádná nezanechala nijaký hlubší dojem a ani obsazení ode mě nepobralo moc sympatií.

Příběh mi přišel sice takový zmatený, ale celkem zajímavý a na sitcom dá se říct i docela originální. Bavilo mě to rozhodně více než poslední britská komedie, Romantic Getaway, ale ve výsledku jsem se u toho stejně nudila. Třeba se to ještě rozjede, ale to se už nikdy nedozvím.

  • v teorii zajímavý příběh
  • přespříliš ukecané
  • přízvuk
  • ne moc vtipné
  • postavy
30 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones

Nejsem expert na britské přízvuky. Netuším, v jaké části země se tato komedie natáčela, ale nerozuměla jsem ani slovo. Na druhou stranu si myslím, že i kdybych rozuměla, tak se moc nezasměju.

V prvním díle jsme se seznámili s hlavní rodinkou. Jestli jsem to dobře pochopila, jsou to čtyři ségry, nebo možná tři ségry a brácha, který má manželku a ta je s ostatními jako ségra. Všichni si melou svoje rychlostí Gilmorek a – jak už jsem zmínila – nikomu nejde rozumět.

Postavy působí hodně nesympaticky, vtip jsem nenašla, takže není důvod pokračovat ve sledování.

  • krátká stopáž
  • nesympatické postavy
  • bez vtipu
  • nejde jim rozumět
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu