31. 8. 2023

Novinka pod lupou: Who is Erin Carter? (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Who is Erin Carter? (Kdo je Erin Carterová?)
Žánr dobrodružný, akční, minisérie
Stanice Netflix (Velká Británie, Španělsko)
Premiéra 24. 8. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 54 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Evin Ahmad

O čem to je?

Erin je britská učitelka ve Španělsku, která se zaplete do loupeže v supermarketu. Když ji jeden ze zlodějů pozná, začne být její život v ohrožení. Hrdinka musí v Palominu, městě tajemství, bojovat o očištění svého jména a ochranu rodiny.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Kdo je Erin Carter? Tak to se nedozvím, protože po první epizodě nemá smysl dal ve sledování pokračovat. Seriál si půjčuje základní premisu z filmů jako Bourne, kdy se Erin vypořádá s lupičem, který s kumpánem chtějí okrást obchod. Postřelí ho a když mu sejme masku, tak on se překvapeně ptá „to jsi ty?“. A tajemství je na světě. Akční scéna s tím spojená je zcela podprůměrná, herci hrají druhou ligu, scénář a režie trpí řadou neduhů. Děj pak pokračuje se snahou přinést napínavou podívanou, ale je to jen snaha, využívající známé prvky jako dcera, kriminální vztahy apod.Tohle je určené nenáročné mu divákovi, které si Netflix dokázal za ty roky působení vypiplat.

  • Snaha o tajemný příběh
  • Pro nenáročného diváka
  • Režie a scénář
  • Akční scény
  • Herci
40 %
Mé hodnocení
richardK

Podobné seriály mám ráda. Tajemná minulost, drsná hrdinka, spousta akce i zvratů. Pro maraton jako stvořené. Je tady trošku poznat, že to není americká produkce, britská je vždycky maličko syrovější, nepůsobí tak líbivě. Těžko se to popisuje a rozhodně to není něco, co bych seriálu vytýkala. Jen pokud máte rádi takový ten šťavnatější americký styl, nemusí vám tato novinka úplně sednout.

Hlavní hrdinka vypadá sympaticky. Líbí se mi vzhledově i povahově, umí být křehká květinka i správná drsňačka. Jsem zvědavá, jak se její minulost postupně odhalí, tenhle příběh je na maraton jako stvořený. Určitě plánuju zhlédnout i další díly.

  • sympatická hrdinka
  • spousta akce
  • ideální pro maraton
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu