30. 8. 2023

Novinka pod lupou: Destined with You (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Destined with You (Spojení osudem)
Žánr drama, romantický
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 23. 8. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 67 minut

O čem to je?

Úspěšného právníka, který má všechno, trápí rodinná kletba, a ukazuje se, že tajemstvím, které ji zlomí, je zdánlivě obyčejná úřednice.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Korejské kousky jsou zajímavé. Někdy upoutají, někdy jsou přes čáru, ale rozhodně se jim nedá upřít nějaká snaha o originalitu. Tady nejsem moc potěšená, pilot mě až tolik nebavil, další díly vynechám. Je to ale hodně subjektivní. Já vím, to se dá říct úplně u každého seriálu. Ale když jdete sledovat nějakou americkou kriminálku, tak docela přesně víte, jak bude vypadat, co od ní čekat. U těch korejských věcí mi sice přijde, že všude hrají stejní dva herci, ale to je tak všechno. Příběhově to může být popsáno jako právničina, ale do toho dostanete i komedii, horor, romantiku a krimi.

To by nebyl až takový problém. Někdy je mix žánrů při sledování jako pěst na oko, ale tady mě to až tak nerozptylovalo. Větší problém jsem měla s hlavní hrdinkou, která mi povahově nesedla. Mezi její potenciální romantickou známostí to v mých očích nejiskřilo, což je pro mě základní podmínka, abych v podobných seriálech dál pokračovala. Takže tady po pilotu končím.

  • zajímavě vytvořený mix žánrů
  • ta krvavá ruka byla skoro k smíchu
  • hlavní hrdinka mi nesedla
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu