29. 8. 2023

Novinka pod lupou: Te Quiero y Me Duele (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Te Quiero y Me Duele (I Love You, and It Hurts)
Žánr drama, romantický
Stanice HBO Max (Mexiko)
Premiéra 17. 8. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 43 minut

O čem to je?

Romance dospívajících jsou plné vzestupů a pádů zamilovanosti. Tento vášnivý milostný příběh nám umožní vidět všechny aspekty vztahu mezi mladými lidmi z různých společenských vrstev, jejich emoce, životy a světy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nenáročná romantická pohodovka, kde se hodně zpívá. Na odpočinek ideální. Kdykoliv tam začala hlavní hrdinka vystupovat, připadalo mi, jako bych znovu sledovala film Lizzie McGuire, mělo to úplně stejný nádech toho začátku tisíciletí.

Příběh je jednoduchý, viděli jsme ho už tisíckrát. Ale věřím, že romantické duše jako já si takovou zakázanou lovestory pustí klidně i po tisící první. Samozřejmě zpívání je ten hlavní bod, který vás k seriálu buď přiláká, nebo zaručeně odradí. Je tu klasický popík i rap „ze života“, takže si více hudebních nadšenců přijde na své. Navíc písničky ve španělštině mají prostě svoje kouzlo.

  • zpívání je to, co máme společné
  • příjemná romantická oddychovka
  • u seriálu můžete vypnout
  • nečekejte žádná překvapení
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu