21. 4. 2023

Novinka pod lupou: Watashi no Yuri wa Oshigoto Desu!

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Watashi no Yuri wa Oshigoto Desu! (Yuri is My Job!)
Žánr anime, komedie, drama, romantický
Stanice AT-X
Premiéra 6. 4. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Hime je středoškolačka, která se hluboce stará o svou image milé, ochotné princezny, ale ve skutečnosti se stará jen o sebe. Když nešťastnou náhodou zraní vedoucí kavárny jménem Mai, vezme směny navíc, aby se neodkopala. Hime pracuje jako servírka v místě, které je zčásti kavárna, zčásti divadlo, kde všechny servírky předstírají, že jsou studentkami fiktivní dívčí internátní školy známé jako Liebe Girls Academy. Mezi servírkami pak vznikají různé vztahy, velmi často komplikované…

Trailer

A jaký je náš ortel?

U tohoto pilotu a celkově i anime jsem nevěděla co si mám myslet. Začátek pilotu byl docela zajímavý, ale jak děj postupně běžel, tak mi to přišlo nudné. Nic extra se zde neděje, až na tu kavárnu, kam je přijata nová posila poté, co se šéfka zraní. V této kavárně, kromě podávání jídla a pití, zde děvčata hrají i něco jako divadlo. Ono, to zní zajímavě, ale mně to po celý čas pilotu nepřišlo. Anime šanci dám, ale spíš si počkám, až vyjdou všechny díly a někdy se na to celé podívám. Takové nemastné, neslané.

  • roztomilost postav
  • komedie
  • myšlenky mi utíkaly jinam, takže krátká stopáž mi přišla jako věčnost
  • pilot není tolik zajímavý
  • přehnaná přetvářka postav
30 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Podľa anotácie mi príbeh anime pripomína už staršie anime, ktoré som kedysi videla. Napríklad Kaichoi wa...
před 55 týdny
Další články k tématu