3. 5. 2023

Novinka pod lupou: Malpractice (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Malpractice
Žánr drama, lékařský
Stanice ITV (Velká Británie)
Premiéra 23. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut

O čem to je?

Seriál zkoumá nevyhnutelný tlak, který vzniká, když jsou vyšetřovaní lékaři nuceni přehodnocovat svá klinická rozhodnutí, ospravedlňovat každý svůj krok, ale přitom normálně pokračovat ve své práci.

Trailer

A jaký je náš ortel?

No. Myslím, že podobní „profesionálové“ by v lékařském odvětví neměli co pohledávat. Hlavní hrdinka je tak psychicky na dně, že bylo prostě jen otázkou času, než udělá přešlap, který si vyžádá lidské životy. Naštěstí nemusím do nemocnice téměř nikdy chodit, ale když už bych potřebovala na pohotovost nebo urgentní příjem, tak bych svůj život ráda vložila do rukou lidem, kteří mi budou věnovat svou plnou pozornost a dokážou mě zachránit.

Jinak jde o klasické britské drama, nijak se nevyčleňuje. Sledování je zábavné, příběh dokáže upoutat. Postavy mi extra sympatické nepřijdou, ale zase to vynahrazuje zajímavá zápletka a dost akce v nemocničním prostředí. Další díly si klidně pustím, ale myslím, že to bude taková rychlokvaška, která u mě rychle upadne v zapomnění.

  • spousta akce
  • zajímavá zápletka
  • postavy neupoutají
  • rychle na seriál zapomenete
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu