13. 7. 2023

Novinka pod lupou: Gold Diggers (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Gold Diggers
Žánr komedie
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 5. 7. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut

O čem to je?

Seriál nás zavede do Austrálie okolo roku 1850. Tisíce mužů z celého světa se sjíždějí na nově objevená zlatá pole, aby zde vyhráli jackpot a našli zlatou žílu, a stejně tak sem přivádí dvě ženy hledající svůj vlastní jackpot: nově zbohatlé idioty. Gert, těžce pijící sociopatka, a Marigold, její panenská, naivní sestra, jsou ochotny udělat cokoli – nebo kohokoli – aby získaly své štěstí; nejprve však musí přetrpět mládence, vši a chlípnost odehrávající se na australských zlatých polích.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jak už jsem se přesvědčila u Deadloch, australský styl humoru není nic pro mě. To dokazuje i tato novinka, u které jsem se ani nepousmála. Na druhou stranu ten díl docela rychle utekl. Rozhodně dál pokračovat nebudu, ale sledovat se to dalo.

Je to ten typ seriálů, který sází na absurdnost „moderního“ chování postav v historické době. Holky jsou sebevědomé a emancipované, což nedokážou pochopit postavy v jejich okolí. A to je samozřejmě základním kamenem místního humoru.

  • hrdinky mají dobré hlášky
  • styl humoru mi nesedí
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu