2. 12. 2023

Novinka pod lupou: Replacing Chef Chico (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Replacing Chef Chico (Kdo nahradí Chica?)
Žánr kulinářský, drama, romantický
Stanice Netflix (Filipíny)
Premiéra 24. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 32 minut

Kdo?

O čem to je?

Šéfkuchař luxusní filipínské restaurace upadne do kómatu a osud celého podniku má najednou v rukách jeho oddaná zástupkyně.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pobavilo mě, že jsem si pilotu pustila zrovna ve chvíli, kdy mi vedle na YT běžely jídla z nočních marketů na thajských ulicích. Takže na jednom monitoru reálná kuchařina, vedle pak nahraná kuchařina, ale v podstatě oba obrazy vypadaly hodně podobně.

Příběh byl normální, nic hrozného, ani nic nezapomenutelného. Pro ty, kteří si potrpí na fajnovské dvacetichodové menu v předražené restauraci, kde každý chod je jedno sousto, je to jako stvořené. Pokud jste jako já a nejraději si vybíráte z buranského bufetu a sami si nandáváte na talíř, tak jo, taky si to užijete – vždyť je to o jídle – ale je to až moc velká machrovačka.

Samotný děj je takové to typické klišé. Hrdinka tajně miluje šéfa, pak už má štěstí na dosah, ale zasáhne osud. Skoro jako v telenovele. Ale jak říkám, dívat se na to dá, jako oddychovka ideál, ale moc víc od toho nečekejte.

  • jídlo
  • prostředí restaurace
  • typický romantický příběh nemá čím překvapit
  • na seriál rychle zapomenete
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu