24. 9. 2023

Novinka pod lupou: Killer Coaster (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Killer Coaster (Zabijácká dráha)
Žánr komedie, akční, krimi
Stanice Prime Video (Francie)
Premiéra 15. 9. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

Tvůrci Nikola Lange
Hrají Audrey Lamy, Alexandra Lamy, Chloé Jouannet

O čem to je?

Zatímco mistrovství světa ve fotbale je v plném proudu, nemotorná Sandrine Laplace, která se považuje za agentku CIA, se rozhodne vyšetřit záhadnou nehodu, ke které došlo v místním lunaparku. Neschopná, ale lehkovážná Sandrine pronikne do světa plného klanových válek a cukrové vaty, aby odhalila pravdu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

I když mám žánr akčních komedií vesměs ráda, tato novinka mi nesedla. Možná jsem nebyla zrovna správně naladěná na podobný typ seriálu. Ale spíš si myslím, že je to seriálem samotným. Nejde jen o samotný příběh, ale velkou roli v tom hraje taky styl zpracování. Hned v úvodních scénách si nejde nevšimnout, jak kamera zabírá tváře postav hodně zblízka. Když k tomu začnou mluvit rádoby drsně/vážně/vy­šetřovatelsky, mám chuť to hned vypnout (nebo je vypnout, ha ha).

Hlavní hrdinka je mi dost nesympatická. Je to snaživka, na můj vkus až moc. O dost horší jsou ale všichni v zábavním parku, kde jsem fakt nenašla nikoho, kdo by mi sedl. Právě kvůli postavám seriál nechávám být a po pilotu se s ním loučím. I když… ani ta krimi zápletka není ani maličko silná a zajímavá, takže ani po příběhové stránce v mých očích seriál není silný.

  • samotné prostředí zábavního parku je fajn
  • ještě by se dala tolerovat příběhová linka s teen rivalitou mezi místními kráskami
  • hlavní hrdinka
  • hodně slabá krimi zápletka
  • celkově postavy jdou mimo můj vkus
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu