20. 12. 2023

Novinka pod lupou: The Serial Killer's Wife (Paramount+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Serial Killer's Wife
Žánr drama, mystery, thriller
Stanice Paramount+ (Velká Británie)
Premiéra 15. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

O čem to je?

Pokud si myslíte, že to nejhorší, co by váš manžel mohl udělat, je být záletníkem, tak se zamyslete znovu. Příběh se odehrává v idylickém anglickém městečku, kde Beth Fairchildová plánuje překvapivou narozeninovou oslavu pro svého manžela Toma, který je oblíbeným místním lékařem. Oslava se však zvrtne, když na místo dorazí policie a zatkne Toma za vraždu jeho bývalé asistentky. Beth je přesvědčena o manželově nevině, ale při dalším vyšetřování odhalí šokující zjištění, která zpochybňují jeho nevinu. Svěří se Adamovi, Tomovu nejlepšímu příteli z dětství, a snaží se přijít na kloub pravdě.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento pilot jsem si záměrně nechala na konec mého NPL maratónku, už podle názvu to vypadalo, že by to pro mě mohla být ta pomyslná třešnička na dortu, něco, co by mě potenciálně mohlo hodně bavit. No a výsledek? Musela jsem sjet celý díl, než jsem mohla vůbec začít psát názor, abych se do seriálu ponořila a věděla, jak to vlastně celé bude vypadat.

Po prvním díle jsem spokojená, i když jsem možná čekala trošku víc podle toho, co nabízí námět. I tak ale plánuju určitě koukat dál. Hrdina je charismatický, jsem zvědavá, jak se začnou odkrývat jeho myšlenky a tajemství. Manželka taky v pohodě, dokázala bych si sice představit jiný casting, tahle mi až moc nápadně připomíná Rose z Dva a půl chlapa a do role mi tolik nesedí, ale při sledování maratonu s ní myslím nebudu mít problém.

Seriál by měl být uzavřenou minisérií, alespoň tedy doufám, že ty čtyři díly přinesou i uspokojivý konec. Rozhodně jsem zvědavá, protože konec pilotu se začal proměňovat v solidní thriller.

  • námět
  • charismatický hrdina
  • krátká minisérie (snad)
  • hlavní představitelku bych si dokázala představit jinou, ale zvládnu to i s touhle
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Furiant

Furiant

Všechny díly jsem zkouknul o víkendu a s těmi 70 % souhlasím. Konec už byl více předvídatelný, ale...
před 20 týdny
Další články k tématu