22. 4. 2023

Novinka pod lupou: Rennervations (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Rennervations (Rennervace: přestavby Jeremyho Rennera)
Žánr reality show, dokument
Stanice Disney+
Premiéra 12. 4. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu 48 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Jeremy Renner

O čem to je?

Jeremy Renner spolu s týmem expertních konstruktérů přetvářejí vyřazená vozidla na ohromující výtvory, které budou sloužit komunitám po celém světě.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Vůbec neočekávejte nějaký objektivní komentář k těm přestavbám, o které tam jde, protože co já o nich vím. Tenhle typ pořadů naprosto evidentně není můj obvyklý šálek čaje a nemám ho absolutně s čím srovnávat. Existují lepší díla se stejným záměrem? Je mi to jedno. Mně přijde tahle myšlenka brilantní a tohle je veskrze Jeremy Renner appreciation post.

Jeremy je láska, jeho Hawkeye byl odjakživa můj nejoblíbenější charakter v MCU a letos se všichni (už podruhé) ujišťujem, že je superhrdina i ve skutečném životě. Na jeho nadšení pro věc a na to, jak pomáhá lidem (a ZPÍVÁ), bych se mohla dívat od rána do večera. Jsem vážně šťastná, že se teď tak rychle zotavuje a věřím, že bude brzo zase pokračovat ve všem, co takhle zapáleně dělal.

Má to i humornou stránku, plno dad jokes, 3/4 epizody jsem se usmívala jako měsíček na hnoji a na konci jsem měla dokonce slzičky v očích. Celkově velmi příjemná podívaná, která mě nabila ohromnou dávkou pozitivní energie a smekám před celou crew, která vše v tomhle projektu dala dohromady, já jsem ráda, když si dokážu sama složit nábytek z IKEA :D

  • JEREMY RENNER
  • nálož pozitivní energie
  • konec byl zbytečně trochu useknutý, klidně bych přidala více záběrů skutečného využití vyhotoveného projektu
80 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones

Hawkeye je späť. Ale inak ako by ste čakali. Jeremy Renner prichádza s nápadom prerobiť staré vyradené vládne vozidlá napr. autobus na niečo, čo bude slúžiť ďalej vybranej komunite ľudí. Tento typ realitiek mi vyhovuje svojím nekomplikovaným konceptom, kde na začiatku máte nápad, potom jeho realizácia často pod tlakom a za rôznych sťažených podmienok až nakoniec emotívny záver s odovzdávaním finálneho produktu. A tých emócií bolo naozaj dosť… Hlavne sa mi páčila myšlienka ako sa Jeremy zapája v rámci komunity a chce pomôcť nielen svojmu rodnému mestu Reno.
Chémia v rámci tímu funguje na výbornú, najmä medzi Jeremym a Rorym (business partner a blízky priateľ), ktorí sa neustále podpichujú, ale nezaostáva ani zvyšok tímu.
Celkom nás čakajú 4 epizódy, aj keď zatiaľ sú vonku len prvé tri a štvrtá ešte nemá stanovený dátum premiéry.
Určite odporúčam všetkým Jeremyho fanúšikom a najmä tým, ktorí takéto realitky vyhľadávajú…

  • Jeremy Renner
  • chémia v rámci tímu
  • neotrepaný nápad
  • myšlienka pomôcť vybranej komunite
80 %
Mé hodnocení
Petyer
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
IrmaVep

IrmaVep

Aha, tak já doteď myslela, že to bude něco ve stylu Ptáka Loskutáka a Pepy Libickýho, a ono ejhle! Takže...
před 50 týdny
Další články k tématu