1. 11. 2023

Novinka pod lupou: Three Little Birds (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Three Little Birds
Žánr drama, historický
Stanice ITV (Velká Británie)
Premiéra 22. 10. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Leah a Chantrelle jsou sestry z Jamajky, které se spolu s kamarádkou Hosannou vydávají lodí do Velké Británie, aby zde začaly žít nový život. Po příjezdu do Londýna si však rychle uvědomí, že hlavní město není stvořené pro ně, a přestěhují se do středozemí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Seriál není špatný. Ale pilot mi dokonale splývá se všemi dalšími historickými kousky. Nenašla jsem tady nic, kvůli čemu bych si měla pustit i další epizody. Tak nějak mi přijde, že už jsem všechno na tento způsob viděla a tím, že tohle není úplně můj žánr, tak nějak nemusím omílat to stejné dokola, jako bych to dělala třeba u kriminálek nebo romantických kousků, což jsou moje žánry.

Líbily se mi kostýmy. Postavy mi přišly průměrné, rozhodně mi nikdo neutkvěl v paměti. Příběh taky extra neoslovil, ale možná to fanoušci žánru budou vnímat jinak. Kvalita britské produkce se nezapře, Británie je prostě na ta historická dramata stavěná a umí si s nimi pohrát, takže po vizuální stránce to vypadá opravdu hezky. Už jsem ale osobně došla do bodu, kdy mi tohle nestačí k zařazení seriálu do watchlistu.

  • vizuální stránka, hlavně kostýmy
  • nevýrazné hrdinky
  • nevýrazný příběh
  • nemám potřebu sledovat dál
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu