14. 1. 2023

Novinka pod lupou: Tensei Oujo to Tensai Reijou no Mahou Kakumei

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tensei Oujo to Tensai Reijou no Mahou Kakumei (The Magical Revolution of the Reincarnated Princess and the Genius Young Lady)
Žánr anime, komedie, fantay
Stanice AT-X
Premiéra 4. 1. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Princezna Anisphia nemá magické vlohy pro čarování, ačkoliv by je měla mít. Přesto má sen, pomocí kouzel létat po obloze. Když se jí vrátí vzpomínky na předchozí život v současném Japonsku, vynalezne nový obor magikologii neboli výrobu magických předmětů, které může používat každý. Pomůže jí to splnit její sen?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Začátek tohoto anime pilotu začal zajímavě. Kde i zjišťujeme, že královská princezna je nejen nezbednice, ale taky se narodila bez magie, což překazilo její sen, létat na koštěti. Přesto se nevzdává svého snu. Poté příběh pokračoval na rovině komedie, takže určitá akce, která byla na začátku, se vytratila.

Ohledně postav, je zde ještě těžké si udělat obrázek, přesto hlavní hrdinka je dost sympatická. Hlavně svým optimismem a hyperaktivitou. Dá se říct, že je to takový snílek, který se tyto sny pokouší udělat reálnými. Ale třeba o jejím bratrovi si jen tak snadno po pilotu obrázek udělat nedá.

Závěr byl zajímavý a fanoušky anime i fantasy komedie určitě naláká na další sledování. Já sice po pilotu úplně nevím, jak to bude pokračovat, kam děj bude směřovat. Přesto pokračovat budu a těším se, co bude dál následovat.

  • úvod
  • princezna
  • komedie
  • princ
  • po akčním úvodu, ona akce po celý zbytek chybí
60 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Sonya

Sonya

Á, ďalšie anime do zbierky. :D Tiež vyzerá veľmi zaujímavo. Veľmi pekne napísané hodnotenie pilotu. :)
před 69 týdny
Janey T

Janey T

Děkuju moc :) Už jsem viděla i druhý díl a vypadá to na pěknou komedii i zajímavě se to začíná...
před 69 týdny
Další články k tématu