2. 4. 2023

Novinka pod lupou: Zákony vlka (Prima+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Zákony vlka
Žánr krimi
Stanice Prima+
Premiéra 18. 3. 2023
Vysílání sobota
Délka pilotu 60 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Stanislav Majer, Linda Rybová

O čem to je?

Příběh někdejšího kriminálníka Roberta, kterého shoda okolností po propuštění z vězení přivede na druhou stranu zákona. Ocitá se v zapadlé vesnici v pohraniční, s níž jej spojuje nejen osudový vztah se Sárou, ale i nedořešené záležitosti z minulosti.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle bylo nudné i na místní poměry. Je to jako ta komedie, kdy se podvodníček vydává za kněze na maloměstě, jen tu tentokrát máme dramatické zpracování a místo kněze je to velitel policie. Že by v dnešní době nebyly možnosti, jak totožnost ověřit, a lidi by jen věřili slovu neznámého týpka, to se mi opravdu nechce věřit.

Samotný případ mi taky nesedl. Hlavní hrdina si hrál na MacGyvera a naplno se vrhnul do akce. Není se čemu divit, jelikož nezná žádné policejní postupy ani terminologii, takže je nucený improvizovat. Neskutečná náhoda je, že mu to vždycky vyjde a jeho uvažování selským rozumem ho vždy přivede na správnou stopu.

A vedlejší provázaná osobní linka, která měla působit tajemně, byla asi tím nejnudnějším článkem celého úvodního dílu. Jestli to měl být důvod, proč sledovat dál, tak to se seriálem nevypadá vůbec růžově. Ale na druhou stranu věřím, že ti, kteří každý večer sednou do křesla a pustí Novu/Primu, si tuto kriminálku klidně pustí. Je to na dosah tlačítka a nemusíte ani řešit dabing/titulky. A to většině lidem stačí.

  • ani nevím… zvládla jsem to dokoukat, počítá se to?
  • osobní linka
  • postavy
  • naprostá nelogičnost celé zápletky
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Ne, protože to furt není AI, ale jen nabušený našeptavač.
před 58 týdny
_-0-_

_-0-_

To jistě, ale i v této podobě je schopná s minimální supervizí/korekcemi nahradit...
před 58 týdny
šotek10

šotek10

Tady úplně nevím co si myslet. Ten příběh je takový zvláštní? Na jednu stranu zajímavý na tu druhou vůbec....
před 57 týdny
Další články k tématu