15. 4. 2023

Novinka pod lupou: Thicker Than Water (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Thicker Than Water (Hustší než voda)
Žánr krimi, thriller
Stanice Netflix (Francie)
Premiéra 7. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut

O čem to je?

Život novinářky se změní v chaos, když chrání svého bratra před zákonem a nechtěně zaplete svou rodinu do nemilosrdného plánu drogového bosse.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Celkem průměrné krimi drama. Na nenáročné sledování bez rozmýšlení to stačí, ale nečekejte nic hlubokého nebo zamotaného. Seriál si jede podle zaběhnutých pravidel a ničím extra ne překvapí.

Hlavní hrdinka mi nepřišla moc zajímavá ani sympatická. Ono celkově postavy mi nic moc neříkají, nenašla jsem tady nikoho, komu fandit. A samotný příběh pro mě osobně není dost silný na to, abych dala šanci i dalším dílům. Ne, že by to bylo tak extra špatné nebo nudné, ale osobně se mi více líbí akčnější věci s více překvapeními.

  • dá se na to koukat
  • ideální jako podkresovka
  • postavy nezaujmou
  • příběh už jsme tu viděli tisíckrát
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu