13. 4. 2023

Novinka pod lupou: Sullivan's Crossing (CTV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Sullivan's Cros­sing
Žánr drama, romantický
Stanice CTV (Kanada)
Premiéra 19. 3. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Neurochirurgička, která se ocitne v právních potížích, musí opustit město, kde dosud pracovala. Vrací se do svého rodného města na venkově Nového Skotska, aby se znovu setkala se svým otcem Sullym a obnovila s ním přerušený vztah.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle je tak typický kanadský romantický seriál, že typičtější už to ani být nemůže. Ale rozhodně to neříkám jako výtku, protože těchto feel good pohodových seriálů typu Virgin River nebo Chesapeake Shore se už v dnešní době točí jako šafránu, takže každý nový potěší.

Seriál si nehraje na nic, čím není. Máme tady typickou zápletku, kterou jsme viděli už tisíckrát – úspěšná hrdinka z velkého města si projde krizí, takže se rozhodne odebrat na venkov / do maloměsta, kde najde úplně jiný život. A k tomu i nějakého toho nápadníka (nebo dva).

Upřímně, seriál mi ani v NPL nevyskočil, ale když někdo přidal video a já viděla to obsazení, bylo mi jasné, že ho musím vyzkoušet. Ta jména jsou zvučná pro všechny, kdo zažili devadeástky a vyrostli na typických amerických seriálech natáčených v kanadě – OTH, Everwood, Smallville… Máme tady Luka z Gilmorek, Lucase z OTH, Karu ze Smallivlle a další. Takže za mě obsazení je velkým lákadlem, i když mi trošku láme srdce, že mí milovaní teen herci z mých milovaných teen seriálů už jsou taky staří, stejně jako já.

I tak ale pilot pěkně utekl, je to ten typický seriál s pohodovou atmosférou, u kterého můžete vypnout a jen se nechat unášet na romantické vlně.

  • příjemná maloměstská uvolněná atmosféra
  • sympatické, lehce buranské postavy
  • rychle a plynule to utíká, ani nevíte jak a už je konec
  • typické klišoidní zápletky, které už známe nazpaměť
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
IrmaVep

IrmaVep

A ty VLASY! Ty kraso, Chad nam teda vyrost do peknyho chlapa! 🤓
před 56 týdny
Další články k tématu