31. 3. 2019

Novinka pod lupou: Jann (CTV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Jann
Žánr Komedie
Stanice CTV
Premiéra 20. 3. 2019
Vysílání středa, 20:30

Délka pilotu: 20 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Jann Arden hraje fiktivní verzi sebe sama. Je to zpěvačka a skladatelka zralého věku, která si nedokáže připustit, že její hudební kariéra uvadá. A aby toho nebylo málo, je čerstvě svobodná, její sestra se s ní nechce bavit a matka začíná ztrácet paměť. Jann je přesvědčená, že štěstí obrátí nová manažerka. Vydává se na cestu k navrácení své velkoleposti a chystá se být virální, místo toho je ale stále více zapletená do problémů osobního života.

Trailer

nenašla jsem

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jak jsem u Shrill chválila hrdinku a její zobrazení, tak Jann mě přesvědčila, že Hulu skutečně vybočuje z řady. Jann je naprosto nesnesitelný seriál s nesnesitelnou hlavní hrdinkou, který se snaží těžit vtipnost ze sta procent z hrdinčiny osobnosti… a naprosto selhává.

Opravdu by mě zajímalo, pro koho jsou podobné seriály natočeny. Pro mě to byla naprostá ztráta třiceti minut. Ani jednou jsem se neusmála, natož abych se zasmála. Vtipy byly tragické, stejně jako postavy a herecké výkony. Jediné, co se dalo na pilotu snášet, byl zpěv hlavní hrdinky. I když to nebyla žádná hitparáda, kterou bych musela poslouchat 24 hodin denně. Těch třicet minut bohatě stačilo, a teď zpět k něčemu, u čeho se budu bavit, když už si mám dávat pohov od práce.

Nemám, co víc dodat. Škoda, že není trailer, ten by totiž řekl více než tisíc slov. Stanice CTV asi ví, co je to za tragédii, tak se to rozhodla ani nepropagovat.
  • hudba
  • hlavní hrdinka
  • trapné vtipy
  • míra zábavnosti na nule
  • naprosto zbytečný seriál
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu