8. 8. 2019

Novinka pod lupou: My Life Is Murder (Network TEN)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název My Life Is Murder
Žánr Drama, Krimi
Stanice Network TEN
Premiéra 17. 7. 2019
Vysílání středa, 21:30

Délka pilotu: 45 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Alexa Crowe je nebojácná soukromá vyšetřovatelka, která řeší ty nejzapeklitější případy. Během toho se však musí vypořádat s frustracemi, které jí přináší běžný každodenní život.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Další z řady nenáročných kriminálek, která tentokrát bude lákat především na herečku Lucy Lawless. Pilot nebyl špatný, ale že bych se hned hrnula do dalších epizod, to se taky říct nedá. Jde o takovou odpočinkovou novinku, na kterou hned po odsledování zapomenete.

Případ byl ucházející, i když předvídatelný. Vlastně jsem ani nechtěla věřit tomu, že by to bylo tak jednoduché a jasný podezřelý byl skutečně pachatelem. Proto jsem se snažila automaticky hledat různé kličky a v hlavě jsem si to až překombinovala, jak jsem se snažila přijít na to, kdo to skutečně udělal. Ale neříkám, že jsem byla zklamaná, tvůrci dokázali vymyslet příběh okolo motivu, který dával smysl a dobře se na něj koukalo.

Ale jak říkám, seriál nemá nic, kvůli čemu by vám utkvěl v paměti. Maximálně Lucy, ale její postava není ani kapku zajímavá. A po pár dnech už si upřímně ani nepamatuju další tváře, které se v pilotu objevily, což taky o mnohém napovídá. Tento seriál vyletí jedním okem dovnitř a druhým ven.
  • příjemně utíká
  • jednoduchý, ale logický případ
  • neutkví v paměti
  • nezajímavé postavy
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
jduch

jduch

Jsem ráda, že nejsem sama, koho seriál baví a to sledování zásadně v němčině bude taky koníček :-)
před 4 roky
andromache

andromache

Pravda.. Není dobré nechat znalosti jazyka zrezivět :D.
před 4 roky
Longsword

Longsword

Protože Lucy žeru (stejně jako andromache ;-) ) a nevadila mi nikdy žádná její role, tak v téhle se mi...
před 4 roky
Další články k tématu