26. 1. 2019

Novinka pod lupou: Bloom (Stan)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Bloom
Žánr Drama, Nadpřirozený
Stanice Stan
Premiéra 1. 1. 2019
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 52 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Rok po smrtící povodni, která zabila pět místních obyvatel v idylickém venkovském městečku, se začne rozrůstat záhadná nová rostlina s mocí navrátit lidem mládí. Jde o zázračný dar, pro který jsou někteří ochotni vraždit, jen aby ho utajili.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

I když jsem nevěděla, co si o seriálu ze začátku myslet, musím říct, že mě upoutal od prvních minut. Pilot je hodně zvláštní, je obklopen tajemnem a vy si myslíte, že víte, o čem bude, ale vlastně nemáte vůbec ponětí. Minimálně tak to bylo u mě, jelikož jsem si nečetla obsah ani nepouštěla trailer. Proto jsem byla hodně překvapená, kam jsme se dostali od začátku do konce, protože to bych nikdy netipovala, že se z tohoto seriálu může vyklubat.

Pilot dokáže zaujmout. Relativně dlouhý úvod je trošku matoucí, protože dále v pilotu nemá vesměs žádné využití. Asi má jít o zdůvodnění výskytu dané rostliny, ale i tak si myslím, že to s tím malým klukem bylo až zbytečně přehnané a vlastně to nemá v rámci seriálu žádné využití. Po skoku do přítomnosti se ze seriálu stává ryzí drama, kdy sledujeme boj manželského páru se zákeřnou nemocí. Dojemné, smutné, ale nic akčního nebo šokujícího. Už jsem myslela, že práv ěo tom bude dnešní názor. Ale nenechte se mýlit.

Protože pak přijde závěrečná třetina epizody, která udá jasný směr dalšího vývoje epizod. Musím říct, že jsem nadšená. Miluju nadpřirozené seriály, zvlášť takové tajemné. I když chápu, co se stalo, rozhodně nedokážu předvídat, jak se příběh bude vyvíjet dál. A to se mi líbí! Těším se na další epizody, až se to dozvím, až budu vědět, co se stane s hlavní hrdinkou, jak na její „návrat“ bude reagovat okolí atd. Myslím, že tento seriál mě bude bavit.
  • zvrat v závěru
  • dokáže upoutat od začátku do konce
  • postavy
  • zbytečně podrobný úvod
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Do tohohle se určitě chci časem pustit, doteď jsem o tom věděla jen, že zde hraje Phoebe Tonkin, takže...
před 5 roky
Destinytte

Destinytte

Na bych někdy koukla. Jinak mám pocit, že novinky tohohle roku zatím za moc nestojí...
před 5 roky
Mistin

Mistin

Seriál jsem viděla celý vlastně jsem ho zhltla za dva dny. Pro mě rozhodně jeden z těch lepších...
před 5 roky
Další články k tématu