26. 6. 2019

Novinka pod lupou: Mr. Iglesias (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Mr. Iglesias
Žánr Komedie, Sitcom
Stanice Netflix
Premiéra 21. 6. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Dětmi milovaný učitel dějepisu Gabe se ujímá nadaných, avšak problémových dětí, aby jim pomohl objevit jejich potenciál a dal jim, na rozdíl od všech ostatních šanci. Nejen proto, že děti miluje a sám kdysi (dokonce na stejné škole) od svého učitele dostal podobnou šanci, ale i proto, aby zkrátka a prostě místnímu zástupci ředitele Carlosovi ukázal, že se mýlí.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Páni, tak tohle byl zvrat. Nevím, jestli mám úpal, úžeh nebo obojí, ale překvapená jsem neskonale. Hned ze dvou věcí. Víte, než jsem začala psát článek, viděla jsem v našem NPL docu prosté „Mr. Iglesias“, nic dalšího. A mé představivosti bylo velmi rychle „jasné“, že tohle bude nějaký thriller o sériovém zabijákovi. Tak ne.

Ale druhé a mnohem větší překvápko. Přibližně tak první minuta a půl téhle netflixovské komediální půlhodinovky (pořád jsem překvapená) mi upřímně řečeno přišla dost otřesná. Jenže pak najednou přišla Gabeova scénka se Skoty a já najednou skoro začala brečet smíchy. Na to, jak znuděně a znechuceně jsem musela vypadat předtím, dobrý výkon!

A co je lepší, tahle nálada vydržela až do konce. Jako nebudu zapírat, pár těhlech trapných momentů se ještě našlo (nevím, jestli je to stereotypy nebo mnou, ale bylo to většinou s ženskými postavami), ale i tak, ty momenty, u kterých jsem se smála, ač jsem nechtěla, bylo o moc víc. Takhle často se jen tak u něčeho nesměju, vážně.

Gabe mě fakt bavil, ať jako postava, tak jako herec. Jsem si skoro jistá, že Mr. Iglesias se mi líbil hlavně díky němu, a to hned z několika důvodů. Působí jako strašně fajn chlápek. Hrozně ráda bych se s někým takovým znala, mít ho navíc za učitele, jsem v sedmém nebi. Další důvod, působí, jako by do toho dával všechno, a prostě nějak diváka přinutí, aby se bavil s ním. Dokonce ani ty „dojemné“ scény nebolí a člověk si klidně může odebrat i ty uvozovky. A moc se mi líbil ten vzkaz na konci.

Tohle jsem absolutně nečekala, ale o to radši jsem, že jsem se k Mr. Iglesiasovi díky této rubrice dostala, doporučuju.
  • Gabe
  • jeho přízvuky
  • funguje jak komedie, tak dojemnost
  • je to vážně vtipné
  • některé scény prostě vtipné nejsou (ale tohle může být částečně neznalostí některých kulturních referencí)
90 %
Mé hodnocení
Drunk_Queen

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Jako malá přešla od Krtečka a Jen počkej, zajíci! rovnou ke kriminálkám a Červenému trpaslíkovi. Zanechalo to jisté následky.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Tak to vypadá fakt hrozně :D
před 4 roky
ragelly

ragelly

Herce nemusím, ale přiznávám, že jeho postava mi neleze na nervy, což je co říct. Úvodní scéna ve školní...
před 4 roky
Martysek

Martysek

Tak jsem hledala nějaký sitcom, co by měl slušnější hodnocení a narazila na tenhle. Mám za sebou půlku dílu...
před 4 roky
Další články k tématu