2. 4. 2019

Novinka pod lupou: Tacoma FD (truTV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Tacoma FD
Žánr Komedie
Stanice truTV
Premiéra 28. 3. 2019
Vysílání čtvrtek, 22:30

Délka pilotu: 24 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Na požární stanici v jednom z nejdeštivějších amerických měst se místní tým hasičů zabavuje a krátí dlouhou chvíli vynalézavými soutěžemi, přátelskou rivalitou v poskytování první pomoci a bizarními pohotovostními telefonáty.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Vlastně jsem se na seriál docela těšila. Doufala jsem, že se dočkáme takového nového B99, jen v hasičském prostředí. Bohužel, místo toho na mě čekalo jen 25 minut trapných pokusů o vtip a ještě trapnějších postav, které mi od začátku do konce pily krev.

Seriál se snaží hrát na trapnost. Ano, občas to zafunguje, ale bohužel ta hranice mezi vtipnou trapností a trapnou trapností je tak tenká, že ji mnohem častěji seriály překročí. To přesně je případ i této novinky. Snaha zde byla, ale pilot ve výsledku propadl. Vrcholem nevkusu byla soutěž v délce močení, kdy všichni pánové vytáhli své galonové kanystry (bez skrytého významu, prosím) plné moči na stůl. Jakože na to, že jsem sledovala u oběda, tak nic moc.

První díl byl jen o chlapech, ale na posteru je i holka. Škoda, že ji nepředstavili už v prvním díle, protože by to možná bylo zábavnější. Každopádně pro mě je pozdě, další díly si rozhodně pouštět nebudu. Když už bych měla chuť na hasičský žánr, tak dám přednost osvědčeným dramatům.
  • teoreticky potenciál ke zlepšení
  • nevkusné trapné vtipy
  • otravné postavy
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu