17. 3. 2019

Novinka pod lupou: Warren (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Warren
Žánr Komedie
Stanice BBC One
Premiéra 25. 2. 2019
Vysílání pondělí, 21:00

Délka pilotu: 25 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Warren je donucen přestěhovat se do Prestonu, když onemocní otec jeho přítelkyně. Nyní žije v místě, které se mu nelíbí, dělá práci, která ho emočně vyčerpává a musí dohlížet na své dva dospívající nevlastní syny, které nikdy nechtěl. Warren miluje Anne a ona v něm nějakým záhadným způsobem vždy dokáže vidět jeho dobrou stránku, i když hrdina často říká nahlas, co si myslí, což mnohdy vede ke konfliktům s rodinou i ostatními lidmi.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Další naprosto zbytečný seriál, který si snad ani nezaslouží být ve vysílání. Nemá pořádný příběh, vtip ani sympatické postavy. Jediné, co mu hraje do karet, je krátká délka, i když i tak mi sledování připadalo jako minimálně dvojnásobně dlouhé.

Světlým bodem byl nevlastní syn hlavního hrdiny, který jako jediný měl špetku rozumu a neměla jsem chuť ho uškrtit, ovšem po celou dobu byl neustále šikanován svým otcem. Mělo to být zdrojem humoru? Pravděpodobně. Asi jde o ten seriál, který potřebuje nabručeného náfuku, který terorizuje všechny okolo a publikum se směje. Nevím.

Vím jen to, že jsem ráda, že seriál je u konce a už o něm nikdy nic neuslyším.
  • délka
  • syn
  • ostatní postavy
  • absence vtipu
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu