24. 2. 2019

Novinka pod lupou: Boomerang (BET)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Boomerang
Žánr Komedie, Romantický
Stanice BET
Premiéra 12. 1. 2019
Vysílání úterý, 22:00

Délka pilotu: 30 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh se odehrává 25 let po konci stejnojmenného romantického filmu z roku 1992. Syn Jacqueline Boyerové Bryson a dcera Marcuse a Angely Grahamových Simone spojí síly dohromady, aby se prosadili v dnešním nekompromisním svě­tě.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Začalo to slibně. Ale po prvních pěti minutách už jsem seriálu měla až po krk. Je docela zajímavé, jak hlavní hrdinku v pilotu vykreslili. Úvodní scéna ji totiž ukazuje jako jedinou rozumnou osobu ve své branži, které nikdo nerozumí a všichni ji berou jen jako protekční dítko velkého šéfa. Postupem času se ale dozvídáme, že právě taková ve skutečnosti je. Že vše musí být po jejím, i když to ve výsledku dopadne katastrofálně, a jí pak stačí udělat štěněčí oči a vše je odpuštěno.

Je to škoda, seriál by jinak nemusel být špatný. Takhle v něm ale není nikdo, komu fandit. Ostatní postavy jsou docela nudné a nevýrazné, a když selhává i ta hlavní, tak je prohráno.

Líbí se mi prostředí reklamní agentury a kratší stopáž, ale to je tak všechno. Seriál se snaží těžit z rostoucí popularity stanice BET a z popularity seriálů určených pro černošské publikum. Myslím ale, že existuje spousta chytlavějších, chytřejších a nápaditějších kousků (např. Greenleaf), které vyplní čas cílové skupiny lépe a zábavněji. Jak říkám, Boomerang měl dobrých a zábavných prvních pět minut, pak už to bohužel šlo strmě z kopce.
  • prostředí
  • krátká stopáž
  • hlavní hrdinka
  • nezajímavé zpracování
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu