18. 2. 2019

Novinka pod lupou: Hanna (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Hanna
Žánr Drama, Akční
Stanice Amazon
Premiéra 3. 2. 2019
Vysílání zatím dostupný pouze první díl

Délka pilotu: 48 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje cestu mimořádné mladé dívky, která byla celý život vychovávána v lese svým otcem. Hrdinka se vydává na odvážnou a nebezpečnou cestu ve snaze najít CIA agentku a odhalit odpovědi k tomu, kdo vlastně je.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Moc jsem se těšila, až znovu uvidím pohromadě mé oblíbené duo z The Killing. Škoda, že v pilotu neměli žádné společné scény, i tak ale tato novinka zaujala.

Obklopuje ji velká vlna tajemna. Jsem moc zvědavá na to, jak se celý příběh vysvětlí. Pilot nabídl mnoho otazníků, ale zatím jsme se nedočkali žádných odpovědí. Někde to může být ke škodě, když vůbec nic netušíme, ovšem tady příběh dokáže natolik zaujmout, že po zhlédnutí prvního dílu máte neodolatelnou touhu pokračovat dál ve sledování. Myslím, že Hanna bude výborný seriál na maraton, protože serializovaný příběh tohoto seriálu v kombinaci s hodně dobrým cliffhangerem na konci dává tušit, že epizody budou krásně navazovat a vy se ani nenadějete a zjistíte, že jste u toho strávili celý den.

Obsazení je zvoleno na výbornou. Jistě, jsem zaujatá kvůli hlavnímu duu, ovšem velmi pozitivně překvapila také představitelka Hanny. Role jí sedne jako ulitá a já jsem neměla sebemenší problém věřit jí každé jisté i rozpačité gesto. A že těch emočních stavů v pilotu vystřídala požehnaně!

Nad celým seriálem se táhne taková lehce depresivní pavučina, ovšem jakmile rodinné drama vystřídají akční scény, rázem na nějakou melancholii zapomenete. Za mě celková spokojenost, mám ráda tajemné serializované příběhy a těším se, jak se tento seriál dále bude rozplétat.
  • hlavní představitelé
  • velké tajemno
  • serializovaný příběh
  • zábavné akční scény
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Jenny17

Jenny17

Tak to z radostí kouknu díky, film znám .o)
před 5 roky
ufonka

ufonka

Pilot se mi moc líbil a když tam hraje dvojice ze seriálu Killing, tak to je pro mě největší plus.
před 5 roky
Furiant

Furiant

Pilot se mi před těmi pár týdny fakt hodně líbil, byl jsem z něj nadšenej. Film jsem neviděl a tohle...
před 5 roky
Další články k tématu