1. 11. 2018

Novinka pod lupou: The Reluctant Landlord (Sky 1)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Reluctant Landlord
Žánr Komedie
Stanice Sky 1
Premiéra 30. 10. 2018
Vysílání úterý, 22:00

Délka pilotu: 25 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

I když se mu příliš nechce, Romesh musí vést místní hospodu poté, co mu ji ve své vůli odkázal jeho otec, se kterým neměli příliš dobré vztahy. Hrdina nikdy nechtěl být hospodským, ale jeho matka cítí, že je to jediný způsob, jak udržet odkaz svého otce, a jeho manželka a děti se v hospodě náramně baví.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Nic jsem nečekala a nic jsem nedostala, takže žádné velké překvapení. Seriál nemá, čím zaujmout. Nesympatické postavy, které jsou navíc nevýrazné, takže neutkví v paměti skoro ani po dobu, co sledujete samotný pilot. Příběh nula nula nic, vtipy mínus deset.

Možná to trošku přeháním, určitě nejde o nejhorší komedii, jakou jsem kdy viděla, dokonce ani nejhorší komedii, kterou jsem viděla od září. Jen mě prostě nechává ledově chladnou a nenacházím zde nic, kvůli čemu bych měla chtít vidět další díl.

Hlavní postava je děsně otravná. Jako ony i ty ostatní nejsou nic moc, ale tenhle, který má věčně flegmatický výraz, radí synovi jednou to a pak ono, vyhýbá se zodpovědnosti a je to navíc srab, co jde proti všemu, co sám vykládá, to je prostě tragédie. Nevím, jestli to mělo být vtipné, ale nepřišlo mi.
  • nebylo to to nejhorší, co jsem kdy viděla
  • postavy
  • bez vtipu
  • nezaujme
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu