17. 8. 2019

Novinka pod lupou: South Side (Comedy Central)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název South Side
Žánr Komedie
Stanice Comedy Central
Premiéra 24. 7. 2019
Vysílání středa, 22:30

Délka pilotu: 22 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Dva čerstvě promovaní mladíci jsou zaseknutí v podřadné práci v půjčovně chicagského předměstí. Nikdy se však nevzdávají a snaží se dosáhnout svého podnikatelské­ho snu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Další z řady seriálů, u kterých se ptám, proč vlastně museli vzniknout. Bez špetky vtipu, s nesympatickým obsazením a naprosto zbytečné ve všech ohledech. Comedy Central pro mě není nejvyhledávanější stanicí, a když k tomu navíc připočtu ryze černošské téma, obsazení a celkově kulturu, tak mám výsledek, u kterého jsem po pilotu ráda skončila.

Seriál jasně cílí na afroamerické publikum. Ale přijde mi, že ani tito lidé ho nemůžou ocenit. Jako by si z nich seriál dělal legraci, snažil se je zesměšnit a schválně je ukazoval v tom nejhorším stereotypním světle.

Důkazů by se tady dal najít nespočet. Policistka, která bere úplatky na všech frontách a zneužívá své postavení k seznamování? Záporák obklopený bandou drsňáků, který neumí nic než zastrašovat, ale ve výsledku z toho vychází trapně? Nepochopený hlavní hrdina, který je navzdory svým schopnostem odmítnutý společností a je nucený pracovat v hrozné práci a přivydělávat si protizákonně? To a mnohem více vás čeká v South Side.
  • bez vtipu
  • nesympatické postavy
  • bylo to utrpení sledovat
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu