29. 9. 2019

Novinka pod lupou: On Becoming a God in Central Florida

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název On Becoming a God in Central Florida
Žánr Komedie, Retro
Stanice Showtime
Premiéra 25. 8. 2019
Vysílání neděle, 22:00

Délka pilotu: 43 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Krystal Gill je zaměstnankyně zábavního parku s minimální mzdou, která se snaží uživit rodinu na začátku 90. let. Hrdinka se po smrti manžela dostane k lidem z Founders American Merchandise, kultovnímu multimiliardovému pyramidovému schématu, který jí zničil celou rodinu, a začne stoupat v pomyslném žebříčku směrem nahoru.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak tohle na mě příliš nezapůsobilo. Kdybych nevěděla, docela snadno bych asi uhodla, že jde o Showtime komedii. Seriál má styl, který je pro tuto stanici typický, ale který mi zároveň příliš nesedí. Sledování pro mě nebylo nijak záživné. Naopak jsem dokonce pocítila zlomyslnou úlevu, když manžela sežral aligátor. Konečně o jednu nesnesitelnou postavu v příběhu méně.

Neříkám, že seriál bude celý nudný. Pilot byl takovým krátkým úvodem, vlastně vůbec nevíme, co hrdinka udělá a jakým způsobem se jí začne dařit. Docela by mě zajímalo, jak se změní její osobnost, jak bude získávat na slávě a úctě. To v pilotu není vůbec naznačeno, takže vlastně netuším, co se bude dít dál, resp. jak to dál bude vypadat.

Na druhou stranu bych se nedivila, kdyby seriál získal nějaké nominace na Glóby. Podobné věci bývají oceňované, stačí mi vždycky tento dojem nezaujetí, abych věděla, že kritici z toho budou paf.
  • má to potenciál
  • pilot nic neukázal
  • nesympatické postavy
  • táhnoucí se nezáživný příběh
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
darebnica

darebnica

Zatím nikdo nic nenapsal. Buď první a napiš, co si myslíš!
před 4 roky
Další články k tématu