18. 8. 2019

Novinka pod lupou: Lambs of God (Foxtel)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Lambs of God
Žánr Drama, Minisérie
Stanice Foxtel
Premiéra 21. 7. 2019
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 60 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Jde o temný gotický příběh o třech jeptiškách, které jsou od sebe vždy ob jednu generaci. Hrdinky spolu žijí na pobřeží v izolovaném konventu. Jednoho dne k nim zavítá nevítaný host, který jejich svět navždy změní.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Vysvětlí mi někdo, co tohle bylo? Po zhlédnutí pilotu jen kroutím hlavou. Nepochopte mě špatně, nemyslím to zle. Seriál rozhodně nebyl hrozný. Jen to bylo takové nenápadné psycho, které se na konci začalo pořádně přiostřovat.

Líbilo se mi, jak drsně věrohodný seriál je. Šla jsem do něj s absolutní neznalostí obsahu, netušila jsem, o čem bude. Vypadalo to jako běžné historické drama, ale brzy se toto zdání začalo dost drasticky měnit. To byla asi poslední chvíle, kdy jsem se stíhala orientovat, co se to tam děje.

S příchodem nové postavy se hlavní hrdinky proměnily v náboženské psychopatky. Celou dobu jsem přemýšlela, která z nich je nejvíc šílená, a ve výsledku mi vyšlo, že všechny tři jsou svým vlastním způsobem na hlavu. Všechny hodně, ale každá jinak… jen po pilotu ještě úplně přesně nevím jak, proč a co z toho vyplývá.

Seriál se ptá na hodně otázek a prozatím nenabízí žádné odpovědi. Je ale tak zajímavý, že mě to skutečně nutí stáhnout si další epizody a podívat se, jak to celé dopadne. Neříkám, že mě pohtil natolik, že bych se třásla na další díl, rozhodně se nestane srdcovkou, které bych měla dávat 100 %. Ale dokázal zaujmout mou pozornost, takže si další díly určitě pustím, jen abych věděla, jak se tohle bude vyvíjet dál. Doufám, že z toho neudělají ještě větší psycho, než už to teď je, a že se příběh ve výsledku nějak smysluplně uzavře a dostaneme odpovědi.
  • dobré psycho
  • serialzovaný příběh
  • nic není takové, jaké se na první pohled zdá
  • zatím neznáme žádné odpovědi
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
andromache

andromache

Hele Ragelly, od stanice, která dělá Wentworth očekávám už jenom solidní psycho záležitosti :D :D. Viva la...
před 4 roky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Já na to kouknul kvůli ní a nelituji toho :)
před 4 roky
Earenis

Earenis

Dobrý psycho :) Taková jednohubka. Šla jsem do toho s tím, že se jedná o historický seriál, tak...
před 4 roky
Další články k tématu