3. 11. 2018

Novinka pod lupou: Dark Heart (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Dark Heart
Žánr Drama, Krimi
Stanice ITV
Premiéra 31. 10. 2018
Vysílání středa

Délka pilotu: 45 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Policejní detektiv William Wagstaffe stále mívá noční můry o tom, jak jeho rodiče byli před 16 lety zavražděni během rodinné dovolené ve Španělsku. Vrazi jsou stále na svobodě a hrdina nemůže případ nechat být, dokud je nechytne. Není proto žádnou náhodou, že se po škole přidal k policii a rychle se dostal na vysokou funkci ještě před třicítkou.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tohle jsem znovu vidět nepotřebovala. Seriál je už roky na mé černé listině. Tuším někdy v roce 2016 měl mít totiž premiéru. Dlouho jsme ho s Drunk_Queen hledaly. Pak nám ho inekafe zázračně našel a zprostředkoval, ale s hrůzou jsme zjistily, že to má hodinu a půl. No a po odsledování jsme přišly na to, že to byl jen televizní film, takže celý proces byl vlastně k ničemu.

Jak jsem začala koukat na tohle, rychle jsem si uvědomila, že nejde o žádný nový případ, minimálně v pilotu ne. První dva díly budou prostě film rozdělený na dvě části, takže vše, co tu bylo, jsem už tenkrát viděla. Ne že bych si to pamatovala, takže je to vlastně jedno. Jde o ten princip, že hned od začátku jsem k tomuto projektu chovala zášť.

Celkově se dá říct, že je to další britská kriminálka. Je tu zajímavý případ a líbí se mi, že hrdinové se chovají hodně záhadně; nevíme, kdo je hodný a kdo je zlý, a taky kdo se přetvařuje. Jak říkám, už si ani nepamatuju, jak to celé dopadlo, takže mě to částečně nutí kouknout i na druhý díl znovu. Ale myslím, že se ovládnu. Tato novinka mi totiž k srdci přirůst nedokázala.

Nevím, čím to je, protože kriminálky mám ráda. Ale tahle je jednou z těch, které nedokážou utkvět v paměti. Sice je tu brutální pachatel mstící se na záporácích, skoro jako takový Dexter. Ale postavy vyšetřovatelů neupoutají. Hlavní hrdina je věčně zakaboněný, což u vyšetřovatelů bývá, ale k němu mi to až tolik nesedí. A v podstatě už dva dny po zhlédnutí pilotu ani nevím, kdo mu u případu sekunduje, protože žádné další postavy mi v paměti neutkvěly.

Takže případ zajímavý, postavy už méně. Celkově nenáročná oddychovka, na kterou ale rychle zapomenete.
  • případ se záhadou
  • postavy
  • nic k zapamatování
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu