4. 9. 2019

Novinka pod lupou: Sintonia (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Sintonia
Žánr Drama, Hudební, Teen, Krimi
Stanice Netflix
Premiéra 9. 8. 2019
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 37 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci KondZilla
Herci MC Jottape,

Christian Malheiros, Bruna Mascarenhas

O čem to je?

Příběh je vyprávěn z pohledu tří postav a zkoumá propojení hudby, překupnictví drog a náboženství v Sao Paulo. Při cestě za slávou se zkříží mnoho nečekaných osudů a cest.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

S cizojazyčnými Netflix seriály se v poslední době roztrhl pytel. Máme tady také zástupce brazilské odnože, která prolíná žánry krimi, teen a hudebního dramatu.

Seriál mě nijak neoslovil. V podstatě pár hodin po odsledování už jsem musela trošku vzpomínat, o čem to vlastně celé bylo. Rozhodně nepůjde o nic zásadního, čeho bych se nemohla nabažit. Pravděpodobně už si další díly nepustím, protože pilot ve mě nezanechal žádný extra pozitivní dojem a ani nenalákal na další epizody.

Postavy moc nenabízí. V podstatě mluví pořád o tom stejném dokola. Asi znázorňují běžný život nás všech, ale sledovat mě to příliš nebaví. Ale co já vím, třeba jsem zase jen úplně mimo a nemám vkus, třeba se z toho vyklube další Suburra.
  • nezajímavé postavy
  • nezajímavý příběh
  • nezanechá žádný dojem
  • ihned na to zapomenete
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu