16. 7. 2019

Novinka pod lupou: Reef Break (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Reef Break
Žánr Drama, Krimi, Thriller
Stanice ABC
Premiéra 20. 6. 2019
Vysílání čtvrtek, 22:00

Délka pilotu: 43 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Bývalá zlodějka nyní dělá špinavou práci pro guvernéra v nádherném ostrovním ráji. Hrdinka se dostane zpět do spleti divokých dobrodružství s přáteli, nepřáteli a milenci. Výčet zahrnuje bývalého manžela – FBI agenta, uvězněného mafiánského šéfa a milence – policejního detektiva, který toho všeho má až nad hlavu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Teprve pilot sleduju, ale musím říct… Proč Poppy vypadá, jako by za sebou měla tucet plastických operací? Tohle vždycky byla herečka, u které mi přišlo, že nestárne a vypadá alespoň o 10 let mladší, než kolik jí ve skutečnosti je. A teď koukám na tuto novinku a říkám si, jestli je to opravdu ona, protože vypadá tak nepřirozeně. Ne staře, ale, jak to říct, prostě bych ji vůbec nepoznala.

Ale když tohle pominu, pilot mě docela bavil. Šlo o jeden z těch pohodových krimi-akčních snímků, kterým nechybí ani hláškující hrdin(k)a a nálož odlehčených vtipných situací. Hned úvodní scéna dokáže nalákat ke sledování a ukazuje hrdinku ve skvělém světle. Kdo si ji nezamiluje hned v prvních minutách, asi už mu do konce dílu nic nepomůže.

Líbí se mi prostředí, hudba je zvolená také na jedničku. Jediný problém mám s postavami. Konkrétně s romantickou známostí hrdinky. Ti dva se k sobě tak moc nehodí, tak nulovou chemii už jsem dlouho neviděla. Možná je to tím, že mi ten policista připadá nesympatický a nudný. Ostatní byli v pohodě, hlavní pozornost se soustředí na hrdinku, která to dokáže sama spolehlivě utáhnout.

Nejde o světoborný seriálový kousek, který udělá díru do světa. Ale myslím, že jako oddychovka na dlouhé letní večery to funguje na jedničku.
  • hlavní postava
  • mix akce a vtipu
  • průhledný případ
  • nulová chemie mezi postavami
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Pilot mi nejako unikol takze mu dam sancu, ale po traileri uplny suhlas. Tie plastiky je jasne vidiet na...
před 4 roky
MrsAllen

MrsAllen

Mě to docela zaujalo,už je podle názvu seriálu.
před 4 roky
Jessica Angell

Jessica Angell

No tak mě docela překvapil Exmanžel..jako herce mám ráda..ale vypadá hrozně..kolo bych si o něj neopřela
před 4 roky
Další články k tématu