7. 9. 2018

Novinka pod lupou: Rel (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Rel
Žánr Sitcom
Stanice Fox
Premiéra 9. 9. 2018 (dostupné od 7. září)
Vysílání neděle, 21:30

Délka pilotu: 23 minut

Předskokan Family Guy
Konkurence Shark Tank (ABC), NCIS: LA (CBS), Charmed (The CW), fotbal (NBC)
Tipovačka ???

O čem to je?

Úspěšný komik se snaží dát svůj život zpátky do kupy. Musí se vrátit zpět poté, co se mu rozpadne manželství, protože ho jeho žena podvedla s jeho vlastním holičem.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak myslím, že Ghosted, který v tom nedělním programovém slotu jel loni, byl tisíckrát lepší volba. Touto komedií se stanice snaží upoutat černošskou komunitu a kdo ví, možná to bude mít podobný úspěch jako Black-ish, ale upřímně v to pochybuju. Pilot nebyl ani zábavný, ani svěží, ani překvapivý.

Postavy jsou vyloženě nesympatické. Paradoxně nejsnesitelnější je přímo hlavní hrdina, kterého mi i místy bylo líto, když si z něj všichni dělali srandu. Ostatní jsou na facku, opravdu je utrpení na ně koukat. Samozřejmě, jak už to v černošských seriálech bývá, ani tady v tomto univerzu nežije žádná jiná rasa, takže nějakou multikulturu tady rozhodně nečekejte.

Co se týče vtipů, většina se mi vyhnula velkým obloukem. Tam, kde se ozýval umělý smích, mi do smíchu vůbec nebylo. Pobavily mě pouze dvě scény s kazatelem, a to u té první jsem přemýšlela, jestli se mám smát, nebo brečet, nakonec jsem se ale rozhodla, že to vlastně není tak nepovedená scénka, jak to na začátku vypadalo. Ale rozhodně za celý pilot nepřišlo nic, kvůli čemu bych nadšením skákala do vzduchu.

Pokud bych měla tipovat, řekla bych, že tento seriál nemůže zaujmout nikoho a brzy se zařadí k neúspěchům začínající sezóny a seriálů celkově.
  • scény s kazatelem
  • hlavní hrdina je docela rozumný
  • ostatní postavy
  • ostatní pokusy o komedii
  • umělý smích v místech, kde vám do smíchu není
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
phoebess

phoebess

Ten smích mě štval natolik, že jsem to po pár minutách vypnula. Je možný, že bych to nedokoukala i bez...
před 5 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Je záhadou, proč v tom moři pilotů stanice jednou za čas pořád vytahují tyhle ty hrůzy stand up komiků,...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Tedy dokoukáno prvních devět epizod. U posledních tří jsem tenkrát před lety nějak zaspala a teď...
před 3 roky
Další články k tématu