6. 12. 2018

Novinka pod lupou: Dirty John (Bravo)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Dirty John
Žánr Drama, Thriller, Antologie
Stanice Bravo
Premiéra 25. 11. 2018
Vysílání neděle, 22:00

Délka pilotu: 43 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Antologie, jejíž první sezóna se točí okolo toho, jak romantická známost s charismatickým Johnem Meehanem vyústí v řadu tajemství, odmítání, manipulací a ve výsledku i snahu o přežití. Jeden vztah bude mít hrůzostrašné následky, které ponese celá rodina.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Na tuto novinku jsem se těšila už podle názvu, ale vůbec jsem netušila, do čeho půjdu. Jen spojení názvu a stanice mě dokázalo navnadit. Nakonec musím říct, že jsem po pilotu velmi pozitivně naladěná a těším se, až si dám celý seriál maratonem.

Vůbec mi nevadí, že v hlavní roli nejsou mlaďoši, ale lidi, kterým táhne na padesátku. I přesto si seriál dokáže udržet mou pozornost, a to nejen zajímavým a zábavným příběhem zahaleným pořádnou dávkou tajemství, ale i výbornými hereckými výkony.

Connie mám ráda asi ve všem, a Eric Bana hrál hlavní roli ve filmu, o kterém jsem psala bakalářku, takže ho mám taky docela nakoukaného, a musím říct, že s přibývajícími roky zraje do krásy. Myslím, že bych před ním taky solidně padla na kolena a vůbec by mě nenapadlo, že může mít nějaké skryté motivy. To jen dokazuje, jak dobře lidé umí lhát. Nikdy si nemůžete být jisti nikým jiným, než sami sebou, protože i ten sebehodnější člověk v sobě může ukrývat zlou osobnost.

Pilot mě dokonale dokázal navnadit na další sledování. Ihned jsem se ponořila do příběhu a oblíbila jsem si všechny postavy. V první epizodě se našlo hned několik solidních zvratů, které vás přesvědčí o tom, že nemá cenu si předem dělat žádné teorie, protože nakonec může být všechno úplně jinak.
  • herci, postavy
  • spousta zvratů, napětí
  • příběh dokáže vtáhnout
  • nemám výhrady, jen mi chybí takové to nutkání hned teď si pustit další díl
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Caroline115

Caroline115

No já to teda čekala lepší...na to, že tam jsou tak dobří herci :-D Myslela jsem, že pilot si ukradne pro...
před 5 roky
Destinytte

Destinytte

Vynechám. Connie nemám vůbec v lásce.
před 5 roky
Další články k tématu