30. 9. 2019

Novinka pod lupou: Most Beautiful Thing (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Most Beautiful Thing
Žánr Drama, Historický
Stanice Netflix (Brazílie)
Premiéra 22. 3. 2019
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 56 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Giuliano Cedroni, Heather Roth
Herci Maria Casadevall, Leandro Lima, Pathy Dejesus, Fernanda Vasconcellos, Mel Lisboa, Ícaro Silva, Alexandre Cioletti, Gustavo Vaz, Gustavo Machado

O čem to je?

Maria Luiza je bohatá žena, která vždy spoléhala na svého otce a manžela. Nyní zůstává sama v Riu a navzdory naléhání svého přísného otce se rozhodne využít manželův majetek a založit klub Bossa Nova. V této vášní hnané transformaci se maria Luiza inspiruje svými liberálními a feministickými kamarádkami Adéliou, Lígiou a Therezou.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Jde o starší kousek, ke kterému jsem se nyní náhodou dostala. Cizojazyčný Netflix je v posledních měsících hodně na vzestupu. Tentokrát tu máme brazilské retro, které opět dokonale lahodí oku nádhernými lokacemi a povedenými kostýmy.

Samotný příběh je trošičku ohraný. Především hrdinčino přehrávání poté, co se dozví o manželově nevěře, je už přes čáru. Zbytek dílu, když se rozhodne vztyčit hlavu a jít svou cestou, už se mi líbil více. Velkou zásluhu na tom mají i ostatní hlavní dámy, které do příběhu přináší šťávu a jiskru. No a nebyla bych to já, kdybych nezmínila skvělou chemii hrdinky s mladým muzikantem.

Celá ta atmosféra v hudbou nasáklém Rio de Janeiru je prostě parádní. Ze seriálu čiší energie, která dosáhla až ke mně, takže jsem během sledování i po něm čišela dobrou náladou. Pokud tedy hledáte nějaký milý, lehce romanticko-feministický seriál na odreagování po celém dni v práci, pak možná Most Beautiful Thing oceníte.
  • pohodová atmosféra
  • hudba
  • chemie mezi postavami
  • hrdinky
  • kostýmy
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
essim

essim

Souhlasím s Ragelly. Hledala jsem něco na odreagování, kde nemusíte moc přemýšlet ale zase to není...
před 3 roky
Další články k tématu