13. 8. 2019

Novinka pod lupou: Dark/Web (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Dark/Web
Žánr Horor
Stanice Amazon
Premiéra 19. 7. 2019
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 30 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

V nedaleké budoucnosti vývoj internetu uvedl svět do krize. Všichni jsou propojení,a le nikdo není v bezpečí. Molly Solis je kybernetická analytička, která těmto nebezpečím rozumí a snaží se všechny zachránit… dokud nezmizí. Jeí přátelé z minulosti se musí vydat na závod proti času, aby vyluštili její zašifrované zprávy. Ty dohromady tvoří obrázek o tom, co technologie přináší za nebezpečí. Tajemství se prohlubuje a hrdinové odhalí příběhy i samotnou Molly, která skrývá informace, jež by mohly změnit svět… nebo ho zničit.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Mám ráda seriály, které se zabývají tématem moderních technologií. Tento navíc ukazuje, jak daleko můžou vymoženosti dnešního světa zajít. Je to mazec, nebudu lhát.

Seriál je parádní. Nevěděla jsem, co přijde dál, každou scénu jsem byla přibitá u obrazovky a čekala, co si pro mě tvůrci připravili. Je to chytře napsané, ale především to má velký potenciál do budoucna. Jistě, je trošku na hraně, že každý pasažér skrývá nějaké drsné tajemství, zvlášť takové věci, které jsme viděli v pilotu, by se asi za jeden večer nesešly.

Nebo možná jsem jen bláhová a tohle je realita dnešního světa. Každý člověk skrývá svá temná tajemství, ovšem nic nejde utajit před internetem. Všechny osobní fotky, videa a informace se shromažďují a ti, kteří mají špetku nadání, se k nim bez problémů dostanou a můžou je využívat proti nám.

Každopádně i kdyby byl pilot přitažený za vlasy, to je ve výsledku vedlejší. Důležité je, že mě dokázal zaujmout a bavil mě od začátku do konce. Přesně to od nového seriálu čekám, že naladí na další sledování, což se tady perfektně povedlo. Rozhodně jedno z příjemných překvapení, dávám do watchlistu a těším se na další díly. Po první epizodě nedokážu úplně odhadnout, jak se budou vyvíjet, ale pokud budou stejně zábavné jako pilot, budu na míru spokojená.
  • výborný nápad na seriál
  • intenzivní atmosféra
  • dokázal si udržet mou pozornost
  • ideální stopáž
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Kolombo

Kolombo

A to byl z mého pohledu jeden ze slabších dílů. Nosedive, USS Calister nebo White Christmass jsou...
před 4 roky
_-0-_

_-0-_

Mně přišel E01 tak silný kvůli lidskému aspektu/poselství. EDIT: E01 Black Mirroru.
před 4 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Docela dlouho mi trvalo, než jsem rozkódovala, o co tady vlastně jde :D Takž ve zkratce:...
před 2 roky
Další články k tématu