12. 9. 2018

Novinka pod lupou: Strangers (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Strangers
Žánr Drama
Stanice ITV
Premiéra 10. 9. 2018 (dostupné od 8. září)
Vysílání pondělí, 21:00

Délka pilotu: 45 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Život profesora Jonaha Mulraye je obrácen vzhůru nohama, když je jeho žena Megan zabita během dopravní nehody v Hong Kongu. I když zde pracovala a žila tři a půl roku, Jonah ji nikdy nejel navštívit. Hrdina žije nenápadným usedlým životem a jeho strach z létání ho drží v Londýně. Nyní však nemá na výběr. Musí cestovat přes oceán, aby identifikoval tělo ženy, kterou miloval. Nedlouho po příjezdu do Hong Kongu Jonah odhalí šokující informaci o své ženě. Postupem času je vtažen hluboko do pavučiny konspirace, když se snaží odhalit pravdu o manželčině smrti.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tato novinka mě příliš nezaujala. Myslím, že to bude především prostředím, protože celkově asijské věci moc nemusím. Ačkoliv jde o britský seriál, příběh je zasazen do Hong Kongu a je tady docela dost zahrnuta místní kultura i společnost, což mně osobně nesedí. Myslím si ale, že pokud vám tohle nevadí, sledování si užijete, protože téma seriálu vůbec nezní špatně.

Nechybí zde pořádná záhada a zvrat, který jsem osobně nečekala (a naštěstí není ani uveden v obsahu seriálu). Jsem zvědavá, jaká konspirace za ženinou smrtí stojí, a kvůli tomu ještě popřemýšlím, jestli si přece jen seriál nenechám ve watchlistu. Mám ráda serializované příběhy a tato minisérie tímto způsobem zcela jistě dokáže upoutat.

Co se týče obsazení, niko vyloženě nevyčnívá. Když se tak nad tím zamyslím, nikdo není extra sympatický, ale docela se mi líbí rebelská dcera, která se vypořádává se smutkem ze ztráty matky svým jedinečným způsobem. Jinak si ale myslím, že je to ten typ seriálu, u kterého ihned po odsledování na postavy zapomenete, nikdo vám delší dobu neutkví v paměti.
  • záhada
  • první i druhý zvrat
  • prostředí
  • nevýrazné postavy
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
zip

zip

Jj, taky určitě zkusím. John za to stojí;-)
před 5 roky
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Nevím kam to napsat, takže to napíšu sem. Kdy budete přidávat seriály ze seznamu seriály...
před 5 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Seriál mě ničím nezaujal, sledovala jsem, jen abych viděla, jak to celé dopadne. A upřímně? Závěr...
před 3 roky
Další články k tématu