15. 12. 2018

Novinka pod lupou: Champaign Ill (Youtube)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Champaign Ill
Žánr Komedie
Stanice Youtube
Premiéra 12. 12. 2018
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 27 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje životní boj dvou dospělých mužů, kteří celý život strávili ve stínu svého slavného přítele. Úspěšný raper však neočekávaně zemřel a hrdinové nyní musí přežít bez pozlátka, na kterém se celý život vozili.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Liza on Demand ještě šla, ale tohle mi opět jednou dokázalo, že komedie na streamu a kabelovkách mi prostě nepřijdou zábavné. Seriál je plný trapného humoru a dvou rozmazlených chlapů, na které když pohlédnete, chce se vám brečet.

Mezi tvůrci se objevují jména známá z Happy Endings a Marry Me, však i v hlavní roli tady je happyenďák Adam Pally. Ale bohužel, příjemná atmosféra této komedie se do novinky Champaign Ill ani trošku nepromítla. Nezasmála jsem se asi vůbec, vtipy jdou úplně mimo mě. Opravdu nevím, komu tady to kňourání dvou tragédů může připadat vtipné a zábavné.

V podstatě ani nemám, co víc říct. Však se mrkněte na trailer a přesvědčte se sami, jaká atmosféra ze seriálu čiší. Možná, že ho někteří zkusí právě kvůli tvůrcům a hercům, ale nejsem si jistá, jestli to za to vůbec stojí. Za mě asi nejhorší věc, co Youtube zatím vyprodukoval.
  • krátká stopáž
  • postavy
  • trapné vtipy
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Destinytte

Destinytte

Trailer jsem ani nedokoukala, vypadá to hrozně stupidně. Škoda. Námět dobrej.
před 5 roky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Já se jenom podívala na poster a věděla, že tohle nebude nic pro mě. Rap občas sice poslouchám, ale musí to...
před 5 roky
Další články k tématu