24. 2. 2019

Novinka pod lupou: Pitching In (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Pitching In
Žánr Drama, Rodinný
Stanice BBC One
Premiéra 12. 2. 2019
Vysílání úterý, 21:00

Délka pilotu: 48 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál vypráví příběh tří generací z jedné rodiny. Všichni se snaží, leč většinou selhávají, vypořádat s velmi neobvyklou a mnohdy obtížnou situací.

Trailer

Trailer začíná v 0:19


A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Za poslední asi týden jsem těch novinek odsledovala opravdu hodně. S jistotou ale můžu říct, že tahle byla jedna z nejhorších. Vlastně do včerejška bych ji označila asi za nejhorší, nicméně včera jsem měla tu čest seznámit se s Kameňákem, takže tento názor musím přehodnotit.

Pitching In je typický seriál pro stoleté babičky, které si užívají pletení u Esmeraldy. Postavy, prostředí, zápletka, hudba i atmosféra jako by z oka vypadly takovým těm německým filmům červené knihovny z 90. let. Je mi až k neuvěření, kolik věcí jsem během toho 45minutového pilotu stihla udělat. Přišlo mi, že už musím sledovat tak třetí díl, protože to pořád jelo a jelo a jelo, ale konec byl v nedohlednu.

Nejhorší ale je, že z toho příběhu si prostě nic nezapamatujete. Vybavuju si takové útržky – dcera se vrátila po rozpadu vztahu, potkala se s dávnou láskou (nyní zadaným barmanem, který je zároveň bývalý alkoholik), otec se kvůli ní rozhodl neprodat obytný komplex, což představuje problém pro jeho dávnou přítelkyni, my ale zatím nevíme proč. To je asi tak vše, co se tam stalo. Už z toho popisu je asi jasné, o čem ten seriál je a jak vypadá.

Kdyby ho nějaká televize nadabovala, viděla bych ho v programu každý všední den od 10 hodin dopoledne. Pro seriálové maniaky ale asi nebude úplně to pravé ořechové.
  • neskutečná nuda
  • jako německá červená knihovna
  • pomalé tempo, protože se vlastně nic neděje
  • postavy nezůstanou v paměti
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Chrosticek

Chrosticek

Ja ta niekedy fakt lutujem :D
před 5 roky
Další články k tématu