17. 3. 2019

Novinka pod lupou: Flack (Pop)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Flack
Žánr Drama, Minisérie
Stanice Pop
Premiéra 21. 2. 2019
Vysílání čtvrtek, 22:00

Délka pilotu: 45 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Robyn je chytrá a drzá krizová manažerka, která je skvělá ve své práci, ale naprosto selhává v osobním životě. Musí vždy přijít na to, jak vytěžit to nejlepší ze špatných situací a ze všeho vyjít bez poskvrnky. Jejími klienty jsou významné osobnosti ze světa zábavy, módy a sportu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Celou dobu jsme se nemohla zbavit pocitu, že sleduju Raye Donovana v sukních. Seriál je v podstatě jeho přesnou kopií, jen v hlavní roli je zde žena. Hrdinka se živí řešením zapeklitých (většinou milostných, sexuálních a drogových) problémů bohatých a slavných klientů, které sem tam využije pro vlastní potěšení, i když má doma vážnou známost.

Anna Paquin mě potěší v každé roli, takže jsem byla natěšená, i když jsem netušila, do čeho jdu. Nakonec jsem byla příjemně překvapená. Pilot utekl rychle, příběh mě bavil celou dobu a dokázal mě navnadit na další sledování.

Podle pilotu půjde o epizodní příběhy a já jsem rozhodně zvědavá, co první série ještě nabídne. Anna se do role hodí výborně a ukazuje zase trošku jinou hereckou stránku.
  • zábavné téma
  • hlavní postava
  • kopie Raye Donovana
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Caroline115

Caroline115

Díky za lupu, tohle vypadá zajímavě, tak snad se k tomu někdy dostanu...
před 5 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já v tom zas vidím Scandal. Tam mě ale znechutil vztah hrdinky a toho ukňouraného prezidenta slabocha,...
před 5 roky
Další články k tématu