21. 8. 2019

Novinka pod lupou: Two Sentence Horror Stories (The CW)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Two Sentenced Horror Stories
Žánr Antologie, Horor
Stanice The CW
Premiéra 8. 8. 2019
Vysílání čtvrtek, 21:00

Délka pilotu: 22 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Vera Miao
Herci vždy jiní

O čem to je?

Seriál se inspiruje virálními fanouškovskými povídkami o hororech ve dvou větách. Jde o antalogii, která zabředává do základních strachů lidí – smrti, opuštění a samoty, které se promítají na úzkosti a depresích různorodých lidí.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Nebudu lhát, tohle bylo docela hrůzostrašné. Ne že by šlo o horor jako horor, ale vyústění příběhu rozhodně dokáže pozvednout obočí.

Líbí se mi, jak je celý příběh vměstnán do kratičkých dvaceti minut. Nepotřebujeme toho hodně, abychom se bavili. Stačí dvě postavy a nečekaný zvrat. Vlastně jsem tu našla hned dva, jeden v půlce a druhý v závěru, který úplně obrátil má očekávání toho, co se stane.

Koncept antologie seriálu sedí. Jde o podobné zpracování jako u Room 104 od HBO, takže pokud vás tento seriál zaujal, určitě vyzkoušejte i Two Sentence Horror Stories. Na druhou stranu ale musím říct, že první díl nebyl natolik zajímavý, aby dokázal utkvět v paměti. Přece jen jde vidět, že to je založené na krátkometrážní webseriálové předloze, které prostě většinou nemají potřebnou intenzitu a hloubku.

dvojitý zvrat ideální stopáž pro antologii nejde dostatečně do hloubky
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

To zní docela zajímavě.
před 4 roky
MrsAllen

MrsAllen

Zajímavý tip na seriál
před 4 roky
Další články k tématu