14. 7. 2019

Novinka pod lupou: London Kills (Acorn TV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název London Kills
Žánr Drama, Krimi
Stanice Acorn TV
Premiéra 24. 6. 2019
Vysílání úterý, 12:15

Délka pilotu: 45 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje tým nejlepších vyšetřovatelů vražd a je natočený v dokumentárním stylu. Každá epizoda sleduje jinou vraždu, které jsou doplněné o serializovaný příběh. Ten se točí okolo hlavního detektiva a jeho pohřešované manželky.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Ten přízvuk byl tak šílený, že jsem měla bez titulků hodně velký problém, abych stíhala sledovat a chápat, co se to tam vlastně řeší. Ve výsledku jde ale o další z řady běžných kriminálek, které nejsou ničím zajímavé ani nevyčnívají. Myslím, že seriál tolik nezaujme ani fanoušky žánru, přišlo mi, jako by mu chyběla jiskra.

I když se v obsahu píše, že jde o epizodní případy, tak jsme se vyústění první vraždy nedočkali. Tak trošku mě to nutí stáhnout si další díl, abych zjistila, co se stalo. Je pravda, že propojení se serializovanější linkou vypadá zajímavě, jen se bojím, aby nebylo až moc překombinované.

I tak si ale myslím, že seriál obecně nemá, čím zaujmout. Nevyvolal ve mě žádné emoce, pokud nepočítám tu mírnou zvědavost v závěru. Postavy jsou hodně nevýrazné a jak už jsem zmínila, pořádně jim ani nejde rozumět. Nemám potřebu je sledovat v práci a už vůbec mě nezajímají jejich osobní životy. To je pro mě obecně problém u britských kriminálek – že nemají dost výrazné a zajímavé postavy. Tady není ani případ nic moc, takže nevím, čím má novinka nalákat.
  • cliffhanger v závěru
  • serializovaná linka
  • moc obyčejné
  • postavy nevyčnívají
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu