18. 7. 2019

Novinka pod lupou: Too Old to Die Young (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Too Old to Die Young
Žánr Drama, Krimi
Stanice Amazon
Premiéra 14. 6. 2019
Vysílání celá série k dispozici

Délka pilotu: 92 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Během jedné tragické noci je život zástupce šerifa Martina Jonese obráceen vzhůru nohama. Hrdina je nucený přidat se ke smrtícím kartelovým vojákům, Yakuza zabijákům a záhadným násilníkům. Je uvězněn v surrealistické odysee vražd, mystična a pomsty, zatímco hříchy jeho minulosti ho začínají dohánět.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tak tohle byla velká ztráta celých 92 minut mého života. Seriál naprosto o ničem, příběh by se dal poskládat do 15 minut děje. Jinak byl celý pilot vyplněný divnou mimozemskou hudbou, koukáním do dálky a mlčením.

Už od první scény je jasné, jak celý seriál bude vypadat. Při sledování mi bylo tak nepříjemně, že se to nedá popsat. Úplně jsem krčila ramena tím, jak nepřirozeně celý seriál působil. Když jsme se po pěti minutách dostali ze stání před autem k odjezdu a scéně s holkou v autě, měla jsem dost. Jediné zadostiučinění v celém pilotu přišlo hned po zmíněné scéně, kdy ten šílený úchylný policista vydechl poslední dech (pardon za spoilery).

Opravdu nevím, o co tady tvůrcům šlo. Seriál nehraje na akci, nehraje na herecké výkony, nehraje na silný příběh, dokonce nehraje ani na vizuální stránku. Dobře, o to poslední se možná snaží, je tu nápadně moc neonových světel, která se odráží v obličejích postav. Ale to opravdu nestačí k tomu, aby zanechal nějaký dojem. Celý pilot působil ospale a především šíleně nudně. Jsem zklamaná, že tohle je Amazon. Už nikdy více. Nechci dávat nulu, ale nenapadá mě žádné obhájení byť jen 10 %. Kdyby alespoň délka byla ucházející, tak by se to na to dalo hrát… ale takhle? Bohužel.
  • šílená délka
  • neexistující tempo
  • špatné herecké výkony
  • ještě horší scénář
0 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
marvio

marvio

Hodnocení 0%? Tak to musí být horší jak Modrý kód :-)
před 4 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Modrý kód dostal 10; 0 a 0 %, těch deset bylo právě od ragelly. Ale neřekla bych, že by se tyhle dva...
před 4 roky
Ajka

Ajka

Já měla problém dokoukat i trailer. Vypadá to...nijak. Artově vykonstruované nezajímavé nic. :(
před 4 roky
Další články k tématu