13. 3. 2022

Novinka pod lupou: The Thing About Pam (NBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Thing About Pam
Žánr krimi, minisérie, drama
Stanice NBC
Premiéra 8. 3. 2022
Vysílání úterý
Délka pilotu 42 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Renée Zellweger, Josh Duhamel

O čem to je?

Minisérie vychází ze skutečného příběhu záhadné vraždy Betsy Farie v roce 2011, která vedla k usvědčení jejího manžela Russe. Ten však vždy tvrdil, že ji nezabil, a jeho odsouzení bylo později přehodnoceno. Brutální zločin se stal katalyzátorem série událostí, které odhalily zamotaný plán točící se okolo Pam Hupp. Natočeno podle stejnojmenného podcastu NBC News.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Seriál přesně podle mého gusta. Pilot mě moc bavil a těším se na celý maraton. Je to takový komediální krimi thriller, který sází na vysokou dávku absurdna a skvěle mu to vychází.

Nejde o seriál, který by sedl každému. Ale já osobně mám tento ujetý humor se špetkou strachu ráda. Hlavní hrdinka je správně švihlá, jsem zvědavá, jak se bude zaplétat do svých lží, kterých napovídá hory doly.

Upřímně bych Renée skoro ani nepoznala. Jsem ta generace, která vyrůstala na prvním dílu Deníku Bridget Jonesové, ale ač si to nechci připouštět, jde na herečce vidět, že už je to dvacet let starý kousek. Tady samozřejmě přizpůsobila svůj vzhled dané roli, ale vypadá tady úplně jako nějaká divná verze Marthy Stewart, takový ten typ šik babičky.

První díl mě dokázal vtáhnout do příběhu a navnadil na další sledování.

  • žánrový mix
  • hlavní hrdinka
  • ideální pro maraton
  • není pro každého
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu