13. 3. 2022

Novinka pod lupou: Queer Eye Germany (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Queer Eye Germany
Žánr reality TV
Stanice Netflix (Německo)
Premiéra 9. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Nová skupina Úžo pětky se vydala do Německa, aby pomohla některým obyvatelům města vylepšit jejich šatník, péči o tělo, stravu, kulturní vyžití a výzdobu domácnosti.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Wow! Toto byla fakt pecka. Když jsem na začátku viděla danou Pětku, co bude pomáhat lidem, tak jsem si řekla, Fíha, co je to za lidi? Ale jak se seznámili s Björnem a jeho synem, tak jsem na ně rychle změnila názor. Skvělí lidé, kteří pomohou nejen s vizáží dané osoby, ale i po stránce vaření i designu domova, tak hlavně zvýšit sebevědomí daného člověka. Ukázat tím, že ne vše je špatné. Určitě si z toho ne jeden člověk vezme příklad. A závěr byl i dojemný a prostě přede všemi klobouk dolů.

Všechny osoby mi byly sympatické a ta proměna Björna se mi opravdu líbila. A nejen vizáží, ale i charakterově. Byl jistější a sebevědomější. A jako otec samoživitel, klobouk dolů. První řada má jen pět dílů, takže ideální pro maraton. Já rozhodně budu pokračovat.

  • sympatická Pětka i otec se synem
  • závěr
  • ideální pro maraton
100 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu