27. 2. 2022

Novinka pod lupou: All American: Homecoming (The CW)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název All American: Homecoming
Žánr drama, sportovní
Stanice The CW
Premiéra 21. 2. 2022
Vysílání pondělí
Délka pilotu 42 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mladá talentovaná tenistka z Beverly Hills a elitní basketbalový hráč z Chicaga se seznamují s vysokými nároky vysokoškolských sportů. Kromě toho se musí vypořádat s klady i zápory čerstvé dospělosti bez dohledu, zatímco navštěvují prestižní černošskou univerzitu. Seriál je spin-offem sportovního dramatu All American (Fotbalový talent).

Trailer

A jaký je náš ortel?

Doufala jsem, že to bude zábavné podobně jako třeba Grown-ish. Ale bohužel, opět se dokazuje, že stanice The CW už má publikum s jiným vkusem, než mám já.

Pilot byl pomalý a nudný. Postavy ničím nevynikají, nejsou sympatické a nemám sebemenší touhu sledovat jejich osudy a vztahová dramata. Bohužel, o ničem jiném tento seriál není.

Scénář je tak slabý, nudný a ve všech ohledech průměrný a nevýrazný, že prostě nemáte šanci se do příběhu ponořit. Nuda od začátku do konce.

  • prostředí vysoké školy
  • nudný scénář
  • nudné postavy
  • z toho nastínění romantického trojúhelníku už se mi teď protáčí panenky
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
šotek10

šotek10

Pilot je opravdu dost stupidní...Další epizody jsou o něco lepší, ale i tak je to hodně slabé....
před 2 roky
Další články k tématu