8. 7. 2022

Novinka pod lupou: Kinsô no Vermeil ~Gakeppuchi majutsushi wa saikyô no yakusai to mahô sekai wo ts

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kinsô no Vermeil ~Gakeppuchi majutsushi wa saikyô no yakusai to mahô sekai wo ts
Žánr anime, fantasy
Stanice Staple Entertainment
Premiéra 5. 7. 2022
Vysílání úterý
Délka pilotu 24 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Alto, postgraduální student, který byl na pokraji opakování ročníku bez úspěchu ve vyvolávání magie, nakreslí magický kruh ze staré knihy vyvolávací magie, kterou náhodou najde, a vyvolá zapečetěnou démonku Vermeie. Od pradávna byla obávaným „ďáblem“ a má velkou moc přinášet katastrofy. Vermeie je nutné pravidelně dodávat magickou sílu a metodou jsou vydatné polibky. To se nelíbí Lilia, kamarádce z dětství, která je znepokojená vztahem mezi těmi dvěma a dalšími studenty, kteří jsou také zaskočeni novou známostí Alta, který se s ní netají…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Další pilot anime, který jsem viděla a musím říci, že dost zaujal i pobavil. Určité společné prvky vidím i s jiným anime, které vyšlo nedávno. A to dívky a démona jako rivalky až po dobitím many démona tak, že se políbí s člověkem, svým pánem. Což díky tomuto pilotu jsem pochopila více, než u tamtoho anime. A co se týká komedie, tak i více jsem se pobavila.

Postavy jsou docela všechny zatím sympatické. Hlavní hrdina Alto i démon Vermeil. Jen Altova kamarádka Lilia je trochu nesympatická. Ale uvidíme, zatím nevím, co si mám o ni myslet. A z pilotu ještě není přesně známo, jaký bude děj. Kam to bude směřovat.

Pilot hodně zaujal, i když nějaká extra akce zde nebyla. Toto anime spíše zaujme mužskou populaci, co mají rádi anime, protože je zde i žánr ecchi, nebo v prvním díle to tak vypadalo. Ale určitě i dívky si tu najdou své. Pilot sice po stránce akce není tolik akční, ale naláká na další sledování.

  • kresba
  • komedie
  • Alto
  • Vermeil
  • Lilia
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu