22. 8. 2022

Novinka pod lupou: Cosmic Love (Amazon Prime)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Cosmic Love
Žánr realityTV
Stanice Amazon Prime
Premiéra 12.8.2022
Vysílání celá série najednou
Délka pilotu 60 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Cree Summer, Tali Edut, Ophira Edut

O čem to je?

Seznamovací show sleduje čtyři osoby, které se snaží najít ideálního partnera pomocí astrologie.

Trailer

A jaký je váš ortel?

Na tuhle realitku jsem se těšila, protože mám slabost pro bizáry, ale po první epizodě tohle hážu do koše. Bizár to sice je, ale bohužel nudně a špatně udělaný.

Největším kámenem úrazu jsou dvě věci. Moderátor a koncepce pořadu. Pokud chcete takovýhle pořad prodat, tak se nemůžete brát smrtelně vážně a musíte si ze sebe dělat trochu srandu. K tomu většinou dopomůže moderátor, který vtipně glosuje dění na obrazovce. To tady ale zcela chybí. Necelou hodinu jste tak nuceni sledovat snahy o sblížení účastníků ve vile, kteří celý první díl ani neví, jestli se sbližují s těmi správnými lidmi. To se totiž dozví až na konci epizody. První díl tak postrádá jakoukoliv pointu.

Soutěžící jsou další důležitý prvek a i v tomto případě se casting zrovna nevyvedl. V případě hlavních protagonistů je to tak 50:50. U zbývajících 16 adeptů na partnera si musíte počkat, jak se teprve projeví. Už teď ale z toho čiší trapnost a zbytečný důraz na otravná dramátka. O nápadech na první rande snad ani nebudu mluvit. Katastrofa…

Jediné, co se dá pochválit, je neotřelý námět na seznamovací reality show. Horoskopy jsme tu ještě neměli. Ale jako jediná věc na zaujmutí je to dost málo. Jo, a ještě mají hezky udělaná studia ve vile. I když to futuristické prostředí je jako pěst na oko.

Za mě tohle není dobrý ani na koukání na pozadí při home office. Pokud chcete správnou blbost, tak si radši běžte pustit Too Hot to Handle. Ale tohle vás asi neuspokojí.

  • originální námět pro seznamku
  • pojetí studia ve vile
  • absence moderátora
  • nesympatičtí účastníci
  • chybějící koncept
40 %
Mé hodnocení
litllewitch
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
litllewitch

litllewitch

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu