18. 11. 2022

Novinka pod lupou: Revenge of Others (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Revenge of Others (Pomsta druhých)
Žánr drama, mystery, thriller
Stanice Disney+ (Jižní Korea)
Premiéra 9. 11. 2022
Vysílání středa
Délka pilotu 65 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Ve škole zemře jeden z žáků, ale Ok Čchanmi nevěří, že její bratr-dvojče, Park Wonsok, spáchal sebevraždu. Čchanmi přechází do školy svého bratra, Jongtanské střední, a setkává se s Či Suhonem, který byl svědkem smrti jejího bratra. Na Jongtanské střední se objeví „hrdina“, který pomstí šikanované studenty. Čchanmi spekuluje, že to může být spojení s jejím bratrem a začne tohoto hrdinu hledat.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pěkně se na to dívalo. Víc k tomu asi nemám. Nepůjde pro mě o seriál, který by udělal díru do světa. Ale ani se nekoná nějaká nekoukatelná katastrofa. Za mě je to jedno z těch normálnějších korejských dramat, kde příběh do jisté míry zvládá stát nohama na zemi. Sice tu pořád středoškolačka vyšetřuje vraždu, ale tak není to nic, co bychom neviděli u Verči Mars, takže asi je to u mladých normální koníček, že jo.

Postavy se mi líbí. Hrdinové spolu mají dobrou chemii, určitě bude zábavné sledovat, jak si k sobě hledají cestičku. Ta vražedná linka je příjemný bonus, který příliš do popředí nevstupuje, ale neustále víte, že tam je. Zatím nemáme žádná vodítka, co se mohlo stát, takže ani nedokážu tipovat.

Dál asi spíš koukat nebudu, přece jen asijskou tvorbu nevyhledávám. Ale jak říkám, je to pro mě jeden z těch koukatelnějších seriálů.

  • sympatické postavy
  • zábavný příběh
  • hodně přitažené za vlasy
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu